On üks mu lemmikumaid programme, mis olen teinud. Seda sellepärast, et olen kasutanud teda väga palju.
Tarkvara laseb sul su ekraani spetsiifilisest osast pilti teha ning see siis teatavasse kohta ülesse laadida/salvestada.(FTP/HTTP)

Piltidelt on näha, et võimalik on valida pildiformaati ning selle kvaliteeti, et vähendada pildi suurust. Kogu protsess nägi välja selline: selekteeri osa, millest pilti teha & 2 sekundi pärast on selle pildi URL sinu klaviatuuril(clipboardil).

Tarkvara ise on tehtud C++ ja Winapi abil, samuti GDI+ teek, et oleks parem pilte töötleda(erinevad formaadid, kvaliteet, jms..)
Kunagi hiljem arendasin seda edasi, läksin üle QT teekile. Seal oli palju rohkem funktsioone, a la ‘PEN’ funktsioon kuhu said veel pildile midagi peale joonistada ning ka teksti funktsioon, mis lasi teksti lisada.(QT’s tulenev ka cross-platform support)

Paljud programmid on mul just sellepärast lõpetamata jäänud, et mul pole lihtsalt lähtekoode enam. Viimase läppari häving ei olnud hea :D , samas ei ole kõik veel kadunud :) . Kunagi, Millalgi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>